18 de set. 2011

La Mercè 2011

La Mercè ja ha arribat, tot i que una mica abans d'hora(dia 18?!?!?)!!! Aquest matí uns quants C.A. Puys han corregut la cursa de la Mercè. Encara que a la foto apareixen tres C.A. Puys (Quique, Òscar, Paco + amic) constatem la presència d'almenys dos C.A. Puys més (Ramon's family).


I a uns quants kilometres de Barcelona el grans C.A. Puys Vyns i Jordi Escudero ens representaven en la Matagalls-Montserrat. Des d'aquí felicitar-los per superar aquest nou repte!!! Esperem crònica!

I dels grans als més petits... Aprofitem i donem la benvinguda a la Valentina, una minicapuy que ens ha acompanyat al post (esmorzar) de la cursa.




Desitgem que tant ella com la seva mare (orienta'm Marta!) s'incorporin i ens acompanyin a la cursa de la dona on no poden fallar les ja "veteranes" Núria i Laura (celebrarem el teu aniversari?!?!?) i on potser s'estrena la Mariona.

El Club es renova, creix i continua correns!!!

La lesionada!

3 comentaris:

  1. MOLTES FELICITATS ALS CAPUYS!!!!
    Enhorabona al Quique, Paco i Óscar per la seva representació a la cursa de la Mercè! A veure quan fem una trobada tots junts, ja que aquest any la nostra sortida a Behobia ha quedat en segon terme per les múltiples baixes.
    Enhorabona especialment al Vyns i al Jordi que han fat la "Matagays" Montserrat! Gran esforç que altres companys ja havien patit a la Trailwalker (100km.)
    A recuperar-se!!
    Víctor

    ResponElimina
  2. Hem començat els CAPUYS amb molta força!!! A veure si continuem aquesta bona tirada!!! Ànims!!! I segur que en breus ens trobarem en una o altra cursa, a un costat de les valles o a l'altre (tots som necessaris)... I la propera??? Jo us convido el diumenge a una cursa popular "Mataró camina per l'Alzheimer", que a més de ser solidària, donen uns entrepans de botifarra d'allò més bons!!! Salut CAPUYS i CAPUYES!!! Ens veiem a la propera!!!
    VYNS

    ResponElimina
  3. Eeeeeiiiii, que jo també hi era... i no us vaig veure a ningú d'aquests, segur que hi éreu? no sé, no sé...

    ResponElimina