6 d’abr. 2011

Cursa del SEMPRE A PUNT

Hello compis del C.A.PUY el proper diumenge els pioners de l'A.E. La Soca organitzem una cursa, caminada, bicicleta ben senzilla... pels camins del bosc de sant Jaume de Teià a prop de Mataró, a Argentona... Són 8 kilometrets de no res per camins de bosc i pista forestal... Bastant interessant... Si no teniu res més a fer, no dubteu a acompanyar-nos en aquesta matinal. Sereu rebuts com us mereixeu i podreu tastar una deiciosa botifarra i una bossa d'obsequis que ja voldrien moltes curses de les nostres contrades!!! Va, animeu-vos!!!
Aquí us publico també el tríptic amb tota la informació...


ENS VEUREM??? (Ja veieu que podem competir amb la Cursa de Bombers i la tradicional Marxa Sant Jordi de Mataró, som així de "xulos")... Agur korrikolaris!!!

3 comentaris:

  1. Espero que vagi molt bé la cursa del Sempre Apunt! Jo aniré a la de bombers. Ens veiem aviat!! L'H??
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Uola Vyns!!!
    jo no vindré :'-( espero que us vagi moooolt bé i que t'enrecordis de SLC aquesta setmana que tenim... cançó Resposta!!! jejeje!!!
    A la de l'Hospi t'esperem i que no hi hagi refredats ni coses rares, eh?!?!?

    Un petó!

    Glòria

    ResponElimina
  3. Gràcies... Ha anat molt bé, no ha vingut massa gent, però estava molt ben muntada (excepte el recorregut una mica perdedor) però obsequis a tope, coses per donar i vendre, i gran botifarrada!!!! Genial! Èxit total!
    Ens veurem a la de L'H, però hauré de còrrer algun dia (fa més de dos mesos que no corro ni un quilòmetre)... I que us vagi molt i molt bé la CR... Jo estaré per la Farga de Treball de Síntesi amb els de primer!!!! Agur

    ResponElimina