23 de gen. 2011

Cursa Sant Antoni 2011

La Família Capuy ha participat en pleno en una nova edició de la Cursa Sant Antoni. Ha estat un matí gèlid i ha calgut un gran esforç per córrer els 10kms. Felicitats a tots els Capuys, Capuyes i Capuyets!

PD: Cal destacar un meritori 6è lloc del Capuyet Jan Ramon Santamaría en la seva categoria. També felicitem a la Capuyeta Berta per la seva participació i esforç (passió de pare, què hi farem!). Tampoc em puc oblidar de la Capuya Mònica (TSTM, sóc un romàntic, ja ho sé) que ha batut la seva marca en la segona participació en una cursa de 10kms. Ah, i mon germà, que mica en mica, es va afegint a la família Capuy. Sense paraules pel veterano del grup, Ramon Pare, que continua engrandint el seu mite. De gran, tots, volem ser com ell. AUPA, CAPUYS! Fins la propera.

3 comentaris:

  1. FELICITATS A TOTES I TOTS ELS QUE AMB UN PARELL VAM CÒRRER EL DIUMENGE LA CURSA... Felicitar a qui calgui felicitar (Mònica, Jan,...) Recordar els incombustibles SUPORTERS: Rosa Maria i Luís (de los medinas)... i ja de pas un petit comentari: L'aventura personal va començar el 16 de maig de 2008 cursa de Sant Isidre a Cardedeu, ara fa dos anys i vuit mesos i 10 dies... Just el que he hagut d'esperar per a fer el meu millor temps, baixant dels 55 minuts que semblaven una barrera infranquejable per a mi... 54:39!!! Estic emocionat. Espero i desitjo poder tornar a reeditar-lo corrent al vostre costat: Jordi, Salva, Miquel, Glòria, Oscar, Ramon senior, Jordi E., Ma Lluïsa, Pere, Raül, Ramon fill, Quim, Mònica, Víctor, Juanjo, Pau, Carles, Paco, Núria, Laura, Jan, Berta, Maite, Jesús,... (perdoneu si m'he deixat a algú...)Ha estat un veritable plaer còrrer amb vosaltres; espero continuar fruint amb vosaltres. UNA ABRAÇADA CAPUY!!!

    ResponElimina
  2. I Edu, Marc, Eva, Mariona, Laura, Quique, Karbu, Nuria, Marta, Uri...

    ResponElimina
  3. K graaaaaaaaaaan!!! Felicitats korrikolari per la marca!!!!
    Hem de repetir aviat!
    I no voldria dir res però... només reengrescar-te i animar-te a fer alguna mitja, penso que els hi has de donar una segona oportunitat jejejeje!!!!
    Un petó!

    Glòria

    ResponElimina