31 d’oct. 2010

32è Cros Popular de Sants

Aquí tenim els atletes Capuys que ens han representat al Cros Popular de Sants 2010.

Felicitats a tots!

3 comentaris:

  1. Eiiiii!!! Campions de la distància 10 km!!!
    Ja en tenim una altra al cabàs... Glòry t'hem trobat a faltar a tu i a les teves angines!!! El senyor Medina ens ha acompanyat i animat!!!
    La propera... BEHOBIA (la més esperada de l'any) i després la JEAN BOUIN (un clàssic)... De la crònica només recordar el "xirimiri" que ha caigut uns minuts abans de començar... sort que podíem agafar del guardarobes algo de roba seca... i a còrrer... Atenció que alguns han vingut a còrrer sense estar apuntats! Ja té mèrit! Altres venien recents del Camí de Santiago... i altres quasi convençuts per a fer Behobia el proper any (oi, Ramon senior?)...
    AMUNT CAPUYS!!! Ens menjarem el món (encara que sigui com a segon plat... de Petrigegui)

    ResponElimina
  2. Buaaaaaaaaaah!!!
    Jo tbé us he trobat a faltar que a les angines se li ha sumat una vomitera matinal... que ha fet que no vingués ni animar-vos!!! (i tenia la pancarta apunt!!!) I'm sorry!!!
    Però si no hi ha res de nou d'aquí 15 dies serem camí a San Sebastian acomplint una altra fita pel club, la de Petritegui... vull dir... la de Behobia jejeje!!!
    Me n'alegro que el cross de Sants hagi anat bé, un petó korrikolaris!!!

    ResponElimina
  3. Oleee! Yo soy la ficha verde :) Em va molar tornar a correr amb els CAPUYs i més encara fent la cursa del barri! Llastima de no portar la samarreta CAPUY per semblar totalment un equip!! La buscaré bé i el proper cop la porto. Vaig patir bastant per ser una cursa de 10.. m'he d'entrenar bé si vull correr distàncies més llargas! A Behobia seré el vostre fan incondicional però no em veig preparat per correr! Faré de fotògraf i de catador de entrecot i sidra petritegui :P jejeje
    Ens veiem aviat! Una abraçada!

    ResponElimina